Schoonmaak Packs

C-Maxi schoonmaak bedrijf zit u niet vast aan een vast contract, dat vereist dat u bepaalde werkzaamheden bij ons afneemt. Sterker nog, het is bij ons mogelijk om precies in te delen welke diensten u wel en niet wenst. Zo kiest u uit ons palet aan schoonmaakwerkzaamheden waar u behoefte aan heeft.

Wilt u dat wij ook de raamassen schoonmaken, of niet? Leveren wij de schoonmaakspullen, of wilt u dat wij hierin voorzien? Maken wij uw toiletten schoon, en zo ja, leveren wij dan ook het wc-papier en de handzeep? Is het wenselijk dat wij bovenop de reguliere schoonmaak ieder jaar in de lente een grote voorjaarsschoonmaak uitvoeren?

Zo krijgt u enkel en alleen waar u echt behoefte aan heeft. Dit maakt het in nagenoeg alle gevallen voordeliger dan een vast, niet-flexibel contract waar u bij andere schoonmaakbedrijven mee te maken kunt hebben. Zelf de schoonmaak indelen zoals u dat wenst, zonder vast te zitten aan bepaalde elementen. Dat is de flexibiliteit die u van C-Maxi schoonmaak bedrijf uit ANTWERPEN kunt verwachten.

Extra informatie
C-Maxi schoonmaak bedrijf ook wel heel sterk schoonmaak voor nieuwe bouw , of schoonmaak-oplevering. Ook heel sterk in éénmalig schoonmaak opdrachten en bouw schoonmaak. Uw kan C-Maxi schoonmaakbedrijf uit Antwerpen ook inhuren voor het schoonmaken in de regio Mechelen, Gent en voor het schoonmaken van de regio Brussel , n de rest van België maken we ook schoon. Vooral in de bouw schoonmaak zijn we heel sterk los daar van is C-Maxi schoonmaak bedrijf ook sterk in Horeca schoonmaak en kantoren schoonmaken en voor grote schoonmaak evenementen.

Vraag vrijblijvend een schoonmaak offerte of oriënterend gesprek aan, waarin wij u een persoonlijk voorstel kunnen doen.

Recente projecten

BLIJF OP DE HOOGTE

Onze branches
Autonatie Group
VP Build
Lidl Belgie
Bam Belgium
CIT BLATAN
BISEX
INFRABEL
Caritas international